• 9-10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
  • FacebookYoutube
ΑΡΧΙΚΗ >ΕΚΘΕΤΕΣ >ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

simaies.jpg

 

Συνεργασίες με 2μερη επιμελητήρια & πρεσβείες της κεντρικής Ευρώπης, Βαλκανικών χωρών, Μέσης Ανατολής, xωρών Ρωσίας, Βόρειας Αφρικής & Κίνας

Στην προσπάθεια επέκτασης της έκθεσης και εκτός ελληνικών συνόρων, για προσέλκυση ξένων επισκεπτών αλλά και εκθετών, η διοργανώτρια εταιρεία έχει πραγματοποιήσει επαφές και συνεργασίες με τα 2μερή επιμελητήρια της χώρας μας και τα εμπορικά τμήματα των πρεσβειών, για την ενημέρωση και προώθηση της έκθεσης σε 40 ξένες χώρες.

Η ενημέρωση των αλλοδαπών επιχειρήσεων γίνεται μέσω ηλεκτρονικής και έντυπης αλληλογραφίας καθώς και απευθείας τηλεφωνημάτων από το προσωπικό των επιμελητηρίων και των πρεσβειών. Σκοπός είναι να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις σε όλες τις χώρες που παρουσιάζει ενδιαφέρον η συνεργασία με την Ελλάδα και να επισκεφθούν την έκθεση ως επισκέπτες ή και εκθέτες για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με ελληνικές επιχειρήσεις. Θα οργανωθούν επιχειρηματικές αποστολές επισκεπτών αλλά και ομαδικές συμμετοχές ξένων χωρών με συντονιστές τις πρεσβείες και τη διοργανώτρια εταιρεία.