• 2-3-4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
  • FacebookYoutube
ΑΡΧΙΚΗ >ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ >ΗΜΕΡΙΔΕΣ LOGI.C 2017

 

LOGIC 17 logo CMYK-01.jpg


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διεξαχθούν ημερίδες, workshops, εταιρικές παρουσιάσεις, σεμινάρια και άλλες θεματικές εκδηλώσεις για όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η σημασία της διαδραστικής ενημέρωσης έχει αποδειχθεί στην πράξη και για ακόμα μία φορά στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όποιες θεματικές ενότητες τον ενδιαφέρουν λαμβάνοντας εμπεριστατωμένη γνώση και κάνοντας σημαντικές επαφές.

Οι θεματικές ενότητες των ημερίδων θα ανακοινωθούν το Μάιο του 2017 και θα αναφέρονται σε σημαντικά θέματα για τις μεταφορές και τα logistics, που εκπορεύονται τόσο από την ελληνική όσο και τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα και εμπορική αγορά. Επίσης θεματολογία που εστιάζει σε νέες τεχνολογίες και λύσεις material handling θα είναι στο επίκεντρο των ημερίδων.

 

be a sponsor! Ειδικά χορηγικά πακέτα για εκθέτες που θέλουν να συμμετέχουν και να επικοινωνήσουν τα brands τους, μέσω των συνεδριακών εκδηλώσεων

be an organizer! Διοργανώστε τη δική σας εταιρική εκδήλωση στο πλαίσιο των συνεδρίων της έκθεσης και συνδυάστε τις δημόσιες σχέσεις με την ενημέρωση.