• 2-3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
 • Facebook Youtube Instagram Linked In
 • Η ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ
  Η Μεγαλύτερη Έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

   

  Με τη νέα δεκαετία και τις ριζικές αλλαγές που φέρνει μαζί της η νέα εποχή του artificial intelligence in supply chains, αλλά και τα νέα δεδομένα που φέρνει στη ζωή και την επιχειρηματικότητα, η πανδημία του Covid-19 και τα πρωτόκολλα υγιεινής, ασφάλειας και προστασίας της υγείας, η καταξιωμένη και καθιερωμένη ανά διετία διεθνή έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, τα Logistics, τις Εμπορευματικές Μεταφορές, τις Τεχνολογίες Πληροφορικής, των Αυτοματισμών και των Επαγγελματικών Οχημάτων «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» - «CARGO TRUCK & VAN EXPO», επιστρέφει σε μια μεγάλη διοργάνωση τον Οκτώβριο του 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για εκθέτες και επισκέπτες.

   

  Οι εμπορικές αλλαγές που φέρνει μαζί της η νέα πραγματικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εφαρμοσμένες πλέον τεχνολογίες AI – IoT & blockchain που αποφέρουν τα μέγιστα στη διαχείριση των σύνθετων διεθνών εφοδιαστικών αλυσίδων, σε συνδυασμό με τη συνεχή αναπτυξιακή πορεία των ελληνικών λιμένων, αλλά και την ανάπτυξη της αγοράς Logistics, εισάγουν καινούργια δεδομένα. Νέες εταιρείες, διευρυμένες συνεργασίες, εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, λύσεις εναλλακτικών καυσίμων σε εταιρικούς στόλους οχημάτων, αποτελούν τη νέα πραγματικότητα στον ευρύτερο κλάδο, που θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσει την αναβαθμισμένη εικόνα του και τις προοπτικές μετεξέλιξής του στην διπλή 8η διεθνή έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» - «CARGO TRUCK & VAN EXPO» στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

   

  Με περισσότερους από 300 εκθέτες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος, σε εκθεσιακή επιφάνεια άνω των 20.000 τ.μ., αυξημένη κατά 25% από την προηγούμενη διοργάνωση και πλήθος παράλληλων συνεδριακών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο των καθιερωμένων πολύ-συνεδρίων LOGI.C, αναμένεται να δώσουν την εικόνα ανάπτυξης του κλάδου Supply Chain στην «αυγή» της νέας δεκαετίας.

   

  Η προηγούμενη διοργάνωση του 2019, βραβεύθηκε ως EXHIBITION OF THE YEAR, στα Exhibition Marketing Awards 2020.

   

   

  ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ LIVE STREAMING ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

   

  Live and Virtual Logo.jpg


  Αναλυτικότερα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση από τα περίπτερα των εκθετών, τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια, βάσει συγκεκριμένου ημερήσιου προγράμματος προβολής μέσω διαδικτύου, και ειδικής πλατφόρμας προβολής ανάλογων event, που θα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία να την παρακολουθήσει εξ αποστάσεως από Ελλάδα, Κύπρο ή εξωτερικό, δωρεάν από τον υπολογιστή του. Μάλιστα οι «διαδικτυακοί» επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με live chatting ή και teleconference, σε real time, με τον εκθέτη που παρουσιάζεται εκείνη τη στιγμή, ή ακόμα και με το πάνελ ομιλητών στα συνέδρια.

   

   

  Η χρήση αυτής της τεχνολογίας θα προσελκύσει χιλιάδες επιπλέον επισκέπτες χωρίς γεωγραφικό περιορισμό, που αδυνατούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία στους χώρους διεξαγωγής της έκθεσης, καθώς θα τους δίνεται η ευκαιρία να μπορούν να την παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο, και μάλιστα να επικοινωνήσουν με τους εκθέτες ζωντανά. Επίσης στην ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναρτήσουν διαφημιστικό βίντεο με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, για να γίνουν πιο κατανοητοί στους δυνητικούς πελάτες τους που επισκέπτονται διαδικτυακά την έκθεση, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για live web cam μέσα από τα περίπτερα. Η O.MIND CREATIVES έχει ήδη εφαρμόσει με επιτυχία αυτή την τεχνολογία σε ψηφιακά συνέδρια και events που πραγματοποιεί από τον Ιούνιο του 2020. • Εκθεσιακό Κέντρο - Μέρες & Ώρες Λειτουργίας

  Η διοργάνωση της 8ης ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ & LOGISTICS και της 3ης CARGO TRUCK & VAN EXPO θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής (τέρμα Αττικής Οδού).

   

  Το Metropolitan Expo αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, συνδυάζοντας μια πληθώρα πλεονεκτημάτων όπως:

   

  ✓ Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου παροχές προς εκθέτες και επισκέπτες

  ✓ Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και μέσα μαζικής μεταφοράς (Metro, προαστιακός, λεωφορεία) από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και το εθνικό οδικό δίκτυο (Αττική Οδός, έξοδος Αεροδρόμιο)

  ✓ Άμεση πρόσβαση για επισκέπτες εκτός Αττικής και εξωτερικού με δυνατότητα αυθημερόν επίσκεψης στο εκθεσιακό λόγω ελάχιστης απόστασης από το αεροδρόμιο και γρήγορη μεταφορά (διάρκεια 5 λεπτά) στο εκθεσιακό με shuttle bus

  ✓ Άνετο δωρεάν parking

  ✓ Εστιατόριο, Καφέ και Shopping στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου

  Εφαρμογή μέτρων για ασφαλή και επιτυχημένη φιλοξενία εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων (Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης “CoVid Shield” TÜV Austria)

     metropolitan.JPG

   

  Πληροφορίες εκθεσιακού: www.metropolitanexpo.gr

   

   

   

  MΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

   

  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  2 Οκτωβρίου 2021
  3 Οκτωβρίου 2021
  4 Οκτωβρίου 2021
  10:00 - 20:00
  10:00 - 20:0010:00 - 20:00

   

   

  ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

   

  Οι εκθέσεις “ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS” και “CARGO TRUCK & VAN” θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που θα ισχύει το φθινόπωρο του 2021 από τον ΕΟΔΥ για τη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και τους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού προς περιορισμό της διασποράς του Covid-19. Το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo που φιλοξενεί την έκθεση, απέκτησε την πιστοποίηση COVID-SHIELD από την TÜV Austria, το οποίο διασφαλίζει ότι θα εφαρμοστούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες που ορίζει η Πολιτεία.

   

  Ήδη το Metropolitan Expo έχει υιοθετήσει και εφαρμόσει διαδικασία αυτόματης θερμομέτρησης των επισκεπτών πριν εισέλθουν στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου, σταθμούς αντισηπτικών, διαδικασίες και σήμανση τήρησης αποστάσεων και μια σειρά από απαραίτητα μέτρα για τη δημιουργία ενός ασφαλούς εκθεσιακού περιβάλλοντος για τους επαγγελματίες. Λεπτομερείς αναφορές για τα μέτρα προστασίας που θα ισχύουν και θα εφαρμοστούν θα δοθούν έγκαιρα σε εκθέτες και επισκέπτες, πριν από την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης.