• 2-3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
  • Facebook Youtube Instagram Linked In
ΑΡΧΙΚΗ >TRUCK & VAN EXPO >ECO/ELECTRIC MOBILITY
ECO/ELECTRIC MOBILITY ΕΙΔΙΚΗ ENOTHTA & ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

 

Μια νέα εποχή ξεκινά για τον κλάδο του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου και δη σε ό,τι αφορά τα city logistics και την αστική διανομή, κατά τις οποίες η αξιοποίηση επαγγελματικών στόλων van-vanettes λαμβάνει νέα διάσταση. Η ένταξη της χώρας σε όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, η επένδυση σε σταθμούς φόρτισης των νέων ηλεκτρικών οχημάτων, διαμορφώνουν μια νέα, σύγχρονη πραγματικότητα.

 

Η ηλεκτροκίνηση ήρθε για να μείνει, με τις μεγαλύτερες διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες να επενδύουν σε πλήρως ηλεκτροκίνητους στόλους τόσο βαρέων φορτηγών, όσο και city logistics vans, ενώ οι μελέτες για τους επαγγελματικούς στόλους διπλού καυσίμου, αποδίδουν πλέον τα μέγιστα, δημιουργώντας πραγματικές και αξιόπιστες λύσεις για μια αγορά, που αναζητά νέες λύσεις όσον αφορά το κυριότερο «εργαλείο» δουλειάς της, που

είναι το επαγγελματικό όχημα. Οι πάροχοι ενέργειας, επεξεργάζονται ολοκληρωμένα πλάνα ανάπτυξης δικτύων που θα δίνουν λύσεις στους επαγγελματικούς πελάτες και ο κόσμος του επαγγελματικού οχήματος φαίνεται να οδεύει ταχέως προς μια νέα εποχή.

 

Οι «πράσινες» μεταφορές, τα νέα ηλεκτροκίνητα και υγραεριοκίνητα μοντέλα, όλες οι εναλλακτικές λύσεις για τους επαγγελματίες της μεταφοράς, θα παρουσιαστούν στην 3η έκθεση CARGO TRUCK & VAN EXPO, δίνοντας έμφαση στην κινητικότητα του αύριο. Με ένα επίκαιρο συνεδριακό και εκθεσιακό event, οι ειδικοί θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τις μεταφορές του μέλλοντος, που είναι ήδη εδώ!